nieuw bericht betreft RedBull.....

Laatste reactie 09/02/2017 13:04 door F1 place
· Markeren als ongelezen
Gerrit Briggeman 10 maanden geleden geplaatst
Kwam ik tegen in nieuws over red bull.
Red Bull nieuwe titelsponsor Honda World Superbike Tea

redbull-honda Nicky Hayden & Stefan Bradl
Honda Europe heeft maandagmiddag in het Oostenrijkse Salzburg haar WorldSBK plannen voor het seizoen 2017 gepresenteerd.

In de prachtige Hangar-7 gelegen nabij het vliegveld van Salzburg werd officieel bekend gemaakt dat Red Bull het komende seizoen als titelsponsor van het Honda WorldSBK Team op zal treden. Nicky Hayden en Stefan Bradl zullen komend seizoen in het op productiemachines gebaseerde wereldkampioenschap dan ook ingeschreven worden onder de teamnaam Red Bull Honda World Superbike Team.Hayden en Bradl onthulden onder toeziend oog van een selecte groep aanwezigen het nieuwe Red Bull Honda World Superbike teamlogo en de nieuwe kleurstelling van de nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade SP2 motoren.

Naast de komst van Red Bull als titelsponsor blijft Castrol ook in 2017 het door Ten Kate Racing in Nieuwleusen gerunde Honda WorldSBK Team als sponsor trouw, net als Barracuda terwijl Akrapovic weer terug is bij het team als uitlaten leverancier. De overeenkomst met Red Bull is vooralsnog voor één seizoen maar de intentie van beide kanten is een langdurige samenwerking.

Belangrijk voor het nieuwe Red Bull Honda World Superbike Team is de komst van de nieuwe Honda CBR1000RR Fireblade SP2, een fiets die nog volledig doorontwikkeld zal moeten worden maar in de basis tijdens de eerste twee testen als een veel betere racemotor is gebleken. Volgens teammanager Ronald ten Kate is de nieuwe Fireblade SP2 nu al beter dan de motor waarmee ze het seizoen 2016 af hebben gesloten.

Nicky Hayden, Red Bull Honda World Superbike Team:

“Het is een nieuw jaar met een nieuwe motor, een nieuwe titelsponsor en een nieuwe teamgenoot, dus er zijn zeker de nodige veranderingen en een groot aantal zaken om naar uit te kijken.
kampioenschap is hoger dan ooit e hebben grote klus voor de boeg, maar iedereen binnen
F1 place Noordman 10 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig dat Red Bull. volg dit nieuws zelf niet heel intensief maar had dit bericht ook voorbij zien komen. Jij volgt dit op de voet @gerritbriggeman ??
Gerrit Briggeman 10 maanden geleden geplaatst
Als ik tijd heb kijk ik graag dat soort berichten.
Liever dat dan overige ellende in de wereld.
Toch....
reactie op @gerritbriggeman:
F1 place Noordman Klopt helemaal en daar is er nogal wat van, van dat ellende.
10 maanden geleden

Beantwoord

Gerrit Briggeman 10 maanden geleden geplaatst
Verstappen-Vandoorne beetje als Senna-Prost'
Dat kan dan leuk worden .
Wat denken jullie daar van..

De Formule 1 beleeft komend seizoen een eigen versie van Nederland-België. Met Max Verstappen was Nederland al vertegenwoordigd en de Red Bull Racing-coureur krijgt in 2017 gezelschap van Stoffel Vandoorne. De Belg heeft een fulltime zitje bij McLaren bemachtigd. De verwachtingen rondom de GP2-kampioen van 2015 zijn hooggespannen.

Journalist Peter Windsor denkt bijvoorbeeld dat Vandoorne zeer hoge ogen kan gooien in de Formule 1. Aan het blad Formule 1 vertelde hij: "Ik ben een groot fan van Vandoorne. Ik zie de Formule 1 afstevenen op een tijdperk zoals met Ayrton Senna en Alain Prost, maar dan met Verstappen en Vandoorne. Verstappen als een soort Senna, Vandoorne als een soort Prost."

Vandoorne zelf laat zich net als Verstappen niet gek maken door dat soort vergelijkingen. De Belg antwoordt nuchter op de vraag wat zijn grootste kracht is: "Constant zijn, niet alleen in een race maar over een volledig seizoen. Snel zijn zonder fouten te maken. Mijn kracht is dat ik ook met een inferieure auto in de top vijf kan komen."

De Belg kreeg de liefde voor racen niet met de paplepel ingegoten. "Mijn moeder is doodsbang van raceauto's. Tijdens een race sluit ze zich op in het toilet, daarna kijkt ze naar de video als ze hoort dat alles goed verlopen is. Mijn vader heeft me ook nooit gestimuleerd om te gaan racen. Het begon allemaal toevallig."
reactie op @gerritbriggeman:
F1 place Noordman Kan aan mij liggen maar ik heb die Vandoorne helemaal niet zo hoog zitten eigenlijk, ik moet het eerst nog maar eens zien hoe die presteren gaat.
10 maanden geleden

Beantwoord

Gerrit Briggeman 10 maanden geleden geplaatst
Dat wel.
Ik moet het ook eerst zien dan geloven.
Nrt als eigenlijk bij alle coureurs toch...
reactie op @gerritbriggeman:
F1 place Noordman Klopt maar eens in de zoveel tijd komt er een coureur bij die zo hoog opgehemeld wordt, zoals Vandoorne nu en dat ze het achteraf toch niet kunnen waarmaken. maar ja we gaan het meemaken.
10 maanden geleden

Beantwoord

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 February 2017 om 12:22
Aantal lezers 4
Aantal reacties 8