A new beginning

Laatste reactie 20/02/2017 14:28 door Rob
· Markeren als ongelezen
Bettien F1place 10 maanden geleden geplaatst
Langzaam ontwaken we weer uit onze winterslaap en mag de lente beginnen met de start in Melbourne. Het is nog een beetje ongeordend in mijn hersenen, het nieuws dat deze winter druppel voor druppel binnenkwam heb ik nog niet gefilterd en geplaatst daar waar het thuis hoort. Over thuis horen gesproken: Valtteri Bottas. Ik kan heb er nog moeite mee dat er Mercedes achter zijn naam staat. Mijn keus zou het niet geweest zijn en eigenlijk ben ik bang dat dat helemaal niet goed gaat naast Lewis. Maar aan de andere kant mijn focus ligt ook niet bij Mercedes, misschien ontwikkelt zich daar wel een leuk spel tussen Hamilton en Bottas waarbij de strijd met Rosberg verbleekt. Who knows?
Spektakel wil ik zien en horen
.
Maar eigenlijk vind ik het veel interessanter om te zien wat Max gaat doen. Nu heel Nederland verwachtingen heeft (en wát voor verwachtingen) zal er meer druk op zijn schouders komen te liggen. Maar aan Max’ foto’s te zien op instagram kunnen die schouders aardig wat gewicht verdragen. Ik denk dat wij als toeschouwer zenuwachtiger zijn dan hij, want hij weet gewoon dat hij het gaat doen. De verse sportman van het jaar 2016 wil deze titel het liefst verlengen als wereldkampioen zijnde.

Het seizoen 2017 belooft ook met de komst van Stoffel van Doorne mooi te worden. Krijgen we een België vs Nederland in de formule 1? Het zou leuk zijn om de vlaggen van deze twee landen vaak gehesen te zien worden op zondag.

Laat het tijdperk van de jonkies maar aanbreken. In elke sport zien we verjonging, dat brengt de tijd waarin we leven nu eenmaal met zich mee, dus zie ik ook graag Lance Stroll zijn rondjes vooraan rijden.

Ondanks dat de temperaturen hier in Nederland nog niet zijn zoals ik ze graag heb, begin ik het toch al behaaglijker te krijgen van het bloed dat sneller gaat stromen bij de gedachte dat we bijna zover zijn. Nog heel even wachten. Niks plannen op die zondagen, zorgen dat we er bij zijn voor de tv, in het café, op het circuit en vooral veel converseren met andere lotgenoten die ook besmet zijn met het F1 virus.

Dus Max, gewoon gas geven in Albert Park, daar wordt ondergetekende heel gelukkig van...
F1 place Noordman 10 maanden geleden geplaatst
Mooi geschreven @bettinevanderleest we kijken er allemaal weer naar uit.
Gerrit Briggeman 9 maanden geleden geplaatst
Het gaat al lekker opschieten..

Red Bull Racing onthult RB13 op 26 februari
2017-02-13
Het nieuwe wapen van Max Verstappen en Daniel Ricciardo wordt op 26 februari onthuld. Dat heeft Red Bull Racing bekendgemaakt.

De formatie uit Milton Keynes toont een dag voor de eerste wintertest in Barcelona de RB13. Op dezelfde dag toont ook zusterteam Toro Rosso de nieuwe auto. Verder heeft het team weinig informatie naar buiten gebracht. Het is nog niet bekend of de RB13 enkel online verschijnt, of dat er in de pitstraat in Barcelona een onthulling plaatsvindt.
Rob Van Wijk 9 maanden geleden geplaatst
Mooi geschreven bettine, ik kan niet wachten!!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 February 2017 om 14:07
Aantal lezers 6
Aantal reacties 4